sliders_interiors_contacte
Vols treballar amb nosaltres? 2018-01-25T11:46:31+00:00

Vols treballar amb nosaltres?

Pots enviar les teves dades mitjançant aquest formulari perquè les tinguem en compte en els propers processos de selecció:

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Població de residència (obligatori)

Formació/Titulació (obligatori)

Vehicle propi (obligatori)
 Si No

Email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Adjunta el teu CV:
Per ser considerat, l’arxiu que adjunteu ha d’incloure obligatòriament el vostre nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Pérez.pdf.

El teu CV passarà a formar part de la nostra base de dades. En el moment que la cooperativa precisi cobrir un nou lloc de treball o bé una vacant farem una primera selecció entre els CV rebuts.

Accepto la Llei de Protecció de Dades

En compliment de la obligació d’informació general recollida en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i de la llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades, l’informem que les dades personals recollides en aquest formulari seran tactats de forma confidencial i pasarà a formar part d’un fitxer titularitat de DRECERA SCCL per a la gestió administrativa i de personal. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, dirigint un escrit signat per l’interessat i acompanyat de DNI o document acreditatiu de la seva identitat a DRECERA SCCL amb domicili al C/Àngel Guimerà, 11. 08780 Pallejà o mitjançant correu electrònic a info@drecera.org.